Cégünkről

Átgondolt szakipari megoldásokkal állunk rendelkezésére az épületgépészet és generálkivitelezés területén. Elképzelését megtervezzük és kivitelezzük a gyors és hatékony munkavégzést szem előtt tartva. Ismerjen meg minket jobban!

Társaságunk az ENERGOSOLAR Tervező Szolgáltató és Kereskedelmi KFT. 1997-ben alakult, előzőekben már jól működő két cég fúziójából. Cégünk számos megvalósult beruházás generáltervezője az első vázlatoktól, az engedélyezési és kivitelezési terveken keresztül a kivitelezésen át az átadásig.

A kivitelezési munkáinkat saját kapacitással, illetve jól bevált minősített alvállalkozóinkkal végezzük. Megbízásainkat a tervezésben és a kivitelezésben a kor követelményeinek és technikai színvonalának megfelelő számítógépes támogatással valósítjuk meg. Cégünk a tervezés és a kivitelezés területén szaktanácsadással és árajánlat készítéssel áll meglévő és leendő megrendelőink részére.

Bizonyára tudja, hogy a műszaki ellenőrzés része a beruházásnak. E feladatban tapasztalt partnerként számíthat ránk. A generálkivitelező árak viszonylatában versenyképes díjazással, tartható, reális határidőkkel dolgozunk. Lépjen velünk kapcsolatba!

  • rutinos szakértőgárda
  • precíz műszaki tervezés
  • kiváló minőség
  • korszerű technológia

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vállajuk az épületgépészeti műszaki tervek készítését, a teljes körű ügyintézést az engedélyeztetési folyamatban, valamint az építőipari projektvezetést a munkálatok összehangolásában.